GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Zeliha Ziylan Kız Anadolu Lisesi

Zeliha Ziylan Kız Anadolu Lisesi

MAVİKENT MAH. 135002 NOLU SOK. NO13 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Eğitimde yükselen yeni bir değer olarak okulumuzda gelişim için sürekli çaba sarf edip ve kaynakları etkin bir şekilde değerlendirip, insanı merkeze alan, yüksek öğrenime yetiştirdiğimiz öğrencilerle başarıyı hedef alan ve talep edilen bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, bu ilkelerin temsilcisi olabilecek, gelişen ve sürekli kendini yenileyen çağa yön verebilen, teknolojiyi amacına uygun olarak kullanabilen ve değer yargılarından ödün vermeyen, öz benliğini koruyan, demokratik ve aynı zamanda ileri görüşlü düşünebilen, gelişime ve kendini yenilemeye açık, seçtiği alanda mutlu ve başarılı gençleri yüksek öğrenime hazırlayan ve toplumun ihtiyaçlarını karşılayan, teknolojik açıdan donanımlı, İnsan haklarına saygılı, Manevi değerlerini özümsemiş, Milli ve çağdaş aynı zamanda, kalite standartlarını yakalayan bir eğitim merkezi olmak.
...
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Normal
Kalorifer (Doğalgaz)
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
Akkent Merkez´e tramvaya 800 mt ve otobüs ile ulaşabilenler için yaklaşık 200 mt. yürüme mesafesindedir.
SERVİS VAR
Mavikent - Akkent Spor Salonu civarı
Akkente´e yaklaşık 500 metre.
MEVCUT ÖĞRENCİ SAYISI 1007