GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Zeliha Ziylan Kız Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda 12. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik “Sınav Sürecinde Anne Baba Olmak” konulu seminer düzenlenmiştir.

Okul Psikolojik Danışmanı Çetin Aslan tarafından gerçekleştirilen seminerde

sınav sürecindeki öğrenci ile ebeveyn arasındaki iletişim, sınav kaygısını yönetme süreci, meslek seçiminde çocuğunuzla Uzlaşabilmek, öğrencileri ders çalışmaktan alıkoyan faktörler ele alınmış, soru cevap kısmıyla seminer sonlandırılmıştır.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen mesleki tanıtım toplantısında Veteriner Hekim Bülent DURNA öğrencilerle buluştu. DURNA, veteriner hekimliği mesleğinin önemini ve gerekliliklerini anlatan bir sunum yaptı. Sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan DURNA, veteriner hekimliği mesleğine ilgi duyan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Mesleki tanıtım toplantısı, öğrencilerin veteriner hekimliği mesleği hakkında daha fazla bilgi edinmelerine ve gelecek planlarını yapmalarına yardımcı oldu.