GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Zeliha Ziylan Kız Anadolu Lisesi

Nis

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 2.Yazılı Sınav Takvimine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Nis

D İ K K A T

2.Dönem Sorumluluk Sınavına Girecek Olan Beklemeli ve Devamsız Öğrencilerin

En Geç 27 Mayıs 2024 Tarihi Mesai Bitimine Kadar  Dilekçe Vermeleri Gerekmektedir.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayı Sorumluluk Sınav Programı v e Öğrenci Listesine aşağıdaki Bağlantıları Kullanarak Erişebilirsiniz

SINAV PROGRAMI (GÜNCEL)

ÖĞRENCİ LİSTESİ

Ock

Yeni Yönetmeliğe göre devamsız ve beklemeli öğrencilerin sorumluluk sınavına girebilmeleri için en geç 29/01/2024 tarihine kadar okul idaresine dilekçe ile başvurmarları gerekmektedir.

Dilekçe vermeyen öğrenciler sınava alınmayacaktır.

2023-2024 SORUMLULUK SINAV DUYURUSU

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem ilk haftasında yapılacak olan sorumluluk sınavına,

beklemeli ve devamsız olan öğrencilerin dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Dilekçe vermedikleri takdirde sınava giremeyeceklerdir.

Ekm

23.10.2023 Tarihinden Geçerli Ders Programı ve Nöbet Çizelgesine Ulaşmak İçin Aşağıdaki Bağlantıları Kullanınız.

Öğretmen El Programı

Ders Programı

Nöbet Çizelgesi

Ekm

16.10.2023 Tarihinden Geçerli Ders Programı ve Nöbet Çizelgesine Ulaşmak İçin Aşağıdaki Bağlantıları Kullanınız.

Öğretmen El Programı

Ders Programı